Outplacement

Sinds de nieuwe manager er is merk je dat hij van jou als verkoopleider andere verwachtingen heeft dan zijn voorganger. Maar kun je dit wel (op)brengen?


Toen eind vorig jaar een groot deel van de IT-activiteiten door Aziaten is overgenomen voelde je de bui al hangen? Nu is het zover en ben jij met 3 van jouw collega's boventallig geworden.


Veranderingen en keuzes die grote gevolgen kunnen hebben. Geldt dit ook voor jouw loopbaan?


Bij outplacement zijn de medewerker en werkgever overeengekomen dat de werknemer (vaak betaald) op zoek gaat naar een andere baan en niet meer terugkeert op de oude werkplek. Vrijwel altijd wordt er aan het outplacementtraject een termijn gesteld waarbinnen de medewerker wordt geacht een nieuwe baan te hebben gevonden. Lukt dit niet dan volgt alsnog ontbinding van het dienstverband door middel van bijvoorbeeld een vaststellingsovereenkomst. Een outplacementtraject kan ook deel uitmaken van het sociaal plan bij een reorganisatie. Wie al ontslagen is of zonder werk zit, kan ook bij ons terecht. Wij hanteren voor particulieren zonder werkgever aangepaste prijzen.


Goedezet! biedt outplacement aan zodat iedereen de mogelijkheid heeft om zichzelf te (her)ontdekken en een nieuwe stap te zetten in haar of zijn loopbaan. Jij bent altijd het uitgangspunt en neemt jezelf mee met je talent, je kennis en ervaring. Goedezet! kan outplacement aanbieden in een groepstraject of in een individueel traject. Voor beide varianten geldt dat we aandacht hebben voor de individuele unieke werkzoekende.


Het traject bestaat uit 3 onderdelen:
1. Jezelf leren kennen
2. De arbeidsmarkt leren kennen
3. Passend werk veroveren en behouden


Het afscheid nemen van de oude situatie heeft onze aandacht gedurende het hele traject.


Tijdens het traject hebben we de mogelijkheid om het traject op maat samen te stellen nadat we in een intakegesprek een eerste indruk van elkaar hebben gekregen. Tijdens het traject:


  • voeren we gesprekken;
  • trainen we in bijvoorbeeld solliciteren, het gebruik van social media en netwerken;
  • zetten we testen, methodieken, spellen en tools in om te zorgen voor maatwerk, vaart en diepgang;
  • gebruiken we jouw netwerk en die van Goedezet! om dichter bij werk te komen;
  • maken we van mogelijkheden voor een werkervaringsplaats/stage gebruik om nieuw werk en potentiĆ«le werkgevers te leren kennen.


Kortom, bij outplacement is alles bij Goedezet! is gericht om jou tijdens en na je traject met veel plezier naar jezelf en je mogelijkheden te laten kijken en dat in te zetten op de arbeidsmarkt. Dat doen we tenslotte zelf ook iedere dag!

Overige informatie:

KvK-nummer:
51230941


BTW-nummer: NL001412967B70

Bankrekeningnummer: NL63RABO0119449862